Nyheder
Jeg bidrager løbende til at indsamle ny viden og skabe opmærksomhed omkring det at have længerevarende følger fra en hjernerystelse. Ligeledes indgår jeg samarbejde med andre aktører indenfor området om at udvikle nye spændende koncepter. Det er noget af det, jeg deler på denne side.
WORKSHOP: Arbejdslivet efter Hjernerystelse
Forfatter til "Kort og godt om Hjernerystelse" Lea Provstgaard Larsen og jeg vil afholde en række workshops i løbet af 2024, hvor vi vil dele ud af vores erfaringer med, hvordan man kan håndtere de mange udfordringer, man kan stå med ved tilbagevende til arbejdet efter en hjernerystelse. Læs mere her
Hjernerystelseskonferencen 2024
Hvert år inviteres en lang række eksperter til at dele deres viden og præsentere den nyeste forskning på hjernerystelsesområdet.
Jeg er i år inviteret til at holde et oplæg om vores seneste projekt om "Hjernevenligt arbejdsliv - fordybelsestid for hjernerystelseramte".
Konferencen afholdes 2. maj 2024 af Dansk center for Hjernerystelse i samarbejde med bl.a. Hjernerystelsesforeningen. For tilmelding og program se her
PROJEKT: Visionsvandringer
Hjernerystelsesforeningen har modtaget en bevilling på 390.000 kr. fra VILLUM FONDEN & VELUX FONDEN til projektet ‘Visionsvandringer’ for ramte med hjernerystelse.
Projektet er landsdækkende, og er en videreudvikling og nytænkning af de allerede meget populære samsynsvandringer.
Jeg bidrager i løbet af 2024 med undervisning, formidling og evaluering af projektet.
WEBINAR
Hvor: Via Zoom arrangeret af Aftenskolen Pas På Hovedet i samarbejde med Hjernerystelsesforeningen
Hvornår: Tirsdag den 19. marts 2023 kl. 15-16.15
I dette webinar sætter jeg fokus på, hvordan du som hjernerystelsesramt indretter dit arbejdsliv, så du giver hjernen de bedste betingelser for at trives, løse dine arbejdsopgaver og genoptræne. Der deles erfaringer fra to projekter, hvor hjernerystelsesramte vidensarbejdere har eksperimenteret med hjernevenlige rammer i arbejdslivet.